باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ بیگانگان نمی‌توانند با دست‌اندازی به منافع کشور‌های منطقه، منافع خود را تأمین کنند پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان

توضیحات محمدی عراقی درباره رد صلاحیت روحانی

عضو مجلس خبرگان رهبری درباره رد صلاحیت روحانی برای مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: البته این مسئله به ایشان محدود نبود برخی از اساتید حوزه علمیه قم را هم من می شناختم که تایید نشدند و فقط ایشان نبودند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله محمود محمدی عراقی، عضو مجلس خبرگان رهبری در مسجد دانشگاه تهران و در پاسخ به سوالی درباره علت رد صلاحیت روحانی اظهار داشت: من اطلاع دقیقی از این مسئله ندارم و نمی‌توانم داوری کنم ولی از رد صلاحیت هیچ کس خوشحال نمی شوم، چه مجلس خبرگان و چه مجلس شورای اسلامی. دلمان می خواهد هرکس وارد این میدان می شود صلاحیت داشته باشد و تایید شود البته باید نظامی باشد که موارد مورد نیاز برای این جایگاهها را بررسی کند. در همه جای دنیا هم نوعی تایید صلاحیت وجود دارد.

 

وی گفت: به هیچ وجه چیزی که بیگانگان مطرح می کنند و شبهه رهبری ایشان(روحانی)، دور از شان فقهای شورای نگهبان است. من این آقایان( فقهای شورای نگهبان) را می شناسم و مهمترین خصیصه آنها تقوا است و اینکه خدای نکرده غرض و مرضی ندارند اما ممکن است اشتباه کنند چرا که معصوم نیستند. 6 تن از فقها در این موارد رای گیری می کنند و همیشه هم نظرشان یکی نیست. درباره ایشان هم حدس می زنم برخی نظراتی داشتند. ایشان سوابق اجرایی و سیاسی متعددی در کشور داشتند، رییس جمهور بودند به نظر شکایت ها و‌پرونده‌هایی در قوه قصاییه داشتند که البته منجر به محکومیت نشده است. شورای نگهبان درباره تایید صلاحیت ها می گود نمی تواند دلایل این مسئله را اعلام کند اما به خود افراد اعلام می کنیم.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: من فکر می کنم این حق مردم است که از این مسئله اطلاع داشته باشند لذا اگر دلایل به ایشان گفته شده می توانند آنها را به مردم اطلاع دهند. قانون می گوید حتی اگر خود افراد رضایت داشته باشند شورای نگهبان نمی تواند دلایل را اعلام کند و تنها خود فرد می تواند دلایل رد صلاحیش را اعلام کنند. البته این مسئله به ایشان محدود نبود برخی از اساتید حوزه علمیه قم را هم من می شناختم که تایید نشدند و فقط ایشان نبودند./ تسنیم

ارسال نظر